Kontakt   |   Udskriv

Send os en e-mail

mail@dinrevisor.​net​

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på telefon:

50 50 34 60

Vi snakker med kunderne i øjenhøjde

Vores dør er altid åben

Lokal virksomhed​​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne og vi kontakter dig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Årsregnskab udarbejdes af eksperter

​Hos Din Revisor ApS i Varde tæt på Esbjerg og Grindsted kan vi udarbejde dit årsregnskab, uanset om regnskabet er småt eller stort. Dog består vores kunder primært af små og mellemstore virksomheder. 

Mange af disse kunder kommer blot forbi en gang om året for at få lavet årsregnskab, og så kommer de igen året efter. Men alle kunder, uanset om vi udfører opgaver i løbet af året eller ej, er altid velkomne til at ringe eller at komme forbi til en snak, hvis der skulle opstå spørgsmål eller andre behov i løbet af året.

Et årsregnskab består af en resultatopgørelse og en balance

​Et årsregnskab består af en resultatopgørelse, der er dokumenteret med bilag fra din bogføring, og af en balance, der viser alle aktiver (det vil sige tilgodehavender) og alle passiver (det vil sige gæld og eventuel egenkapital). Der kan også være en beretning, hvor du kan kommentere dit regnskab.

En mindre virksomhed kan nøjes med et skatteregnskab. Andre virksomheder skal aflægge årsregnskab til Erhvervsstyrelsen, og det skal i visse tilfælde revideres af en statsautoriseret eller registreret revisor

Lad os stå for det hele

Uanset om du eller en medarbejder selv bogfører regnskabet og laver dit årsregnskab, eller om det skal revideres af en registreret eller statsautoriseret revisor, så vælger de fleste at få en ekspert til at revidere årsregnskabet, og måske også at bogføre det.

Det kan især være en fordel i starten, hvis din virksomhed er ny, eller hvis du har et mere kompliceret regnskab, men det kan også være en aflastning i den daglige drift, hvis du ikke ønsker at bruge tid på det.

Skal vi udarbejde dit årsregnskab?

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os på telefon 50 50 34 60 eller skrive til os på e-mail mail@dinrevisor.net, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.​

Vi kan hjælpe dig via TeamViewer, du kan hente en version HER

FIRMAINFO

Din Revisor ApS

CVR: 35407359​

KONTAKT

​Telefon: 50 50 34 60

E-mail: mail@dinrevisor.net

Din Revisor Aps

Engdraget 20

6800 Varde

Tlf.: 50 50 34 60
CVR: 35407359
mail@dinrevisor.net