Vi snakker med kunderne i øjenhøjde​

Vores dør er altid åben

Lokal virksomhed​​

Anpartsombytning har vi stor erfaring med​

Skal du have foretaget en anpartsombytning eller aktieombytning med tilladelse, så har du brug for en revisor. Det er her, Din Revisor kommer ind i billedet. Vi hører til i området omkring Varde, Esbjerg og Grindsted, men kan hjælpe dig med at foretage en aktieombytning, uanset hvor i landet du befinder dig.

En ombytning sker typisk, når man har et datterselskab og ønsker at oprette et holdingselskab, men det kan også forekomme i forbindelse med en virksomhedsomdannelse. Vi har en masse erfaring med at hjælpe kunder med at få foretaget en aktie- eller anpartsombytning i praksis, og vi hjælper også gerne dig.

Handel med aktier og anparter er som udgangspunkt skattepligtige, når der er en gevinst. Det kan dog lade sig gøre at foretage en skattefri anpartsombytning, hvis nogle bestemte regler og betingelser er opfyldte. Vi hjælper dig med at foretage en skattefri aktieombytning med tilbagevirkende kraft.

Foretag aktieombytning i trygge hænder

Hos Din Revisor gør vi meget ud af, at du skal føle, at du er i trygge hænder. Derfor hjælper vi dig med at få gennemført en anpartsombytning, hvor der er styr på alle detaljerne. Vi sørger for, at der er styr på alle dokumenter, så du ikke bliver uhensigtsmæssigt beskattet af ombygningen. Vi sørger desuden for den nødvendige vurderingsberetning, som udarbejdes med høj nøjagtighed.

​Vi er med andre ord den rette sparringspartner, der samtidig kan hjælpe dig med at få gennemført den bedst mulige omstrukturering af virksomhed.

Kontakt os for hjælp til omstrukturering af virksomhed

Har du spørgsmål til, hvordan en aktieombytning uden tilladelse foregår og ønsker at høre nærmere, står vi klar med rådgivning og vejledning. Vi kan desuden være behjælpelig med en enten skattefri eller skattepligtig omstrukturering af virksomhed.

Uanset hvilke fremtidsplaner du har for dig og din virksomhed, står vi altid klar til bedst muligt at hjælpe med at realisere dine idéer.

Kontakt os på telefon 50 50 34 60 eller på e-mail mail@dinrevisor.net - så vender vi tilbage hurtigst muligt.