Vi snakker med kunderne i øjenhøjde​

Vores dør er altid åben

Lokal virksomhed​​

Stor erfaring med anpartsombytning

Skal du have foretaget en anpartsombytning eller aktieombytning med tilladelse, så har du brug for en revisor. Det er her, Din Revisor kommer ind i billedet. Vi hører til i området omkring Varde i Jylland, men kan hjælpe dig med at foretage en aktieombytning, uanset hvor i landet du befinder dig.

En ombytning sker typisk, når man har et datterselskab og ønsker at oprette et holdingselskab, men det kan også forekomme i forbindelse med en virksomhedsomdannelse. Vi har en masse erfaring med at hjælpe kunder med at få foretaget en aktie- eller anpartsombytning i praksis, og vi hjælper også gerne dig.

Skattefri aktieombytning med tilbagevirkende kraft

Handel med aktier og anparter er som udgangspunkt skattepligtige, når der er en gevinst. Det kan dog lade sig gøre at foretage en skattefri anpartsombytning, hvis nogle bestemte regler og betingelser er opfyldte. Vi hjælper dig med at foretage en skattefri aktieombytning med tilbagevirkende kraft.

Grundet vores mangeårige erfaring inden for aktieombytning har vi et indgående kendskab til alle regler og betingelser på området. Vi er derfor i stand til at varetage både store og små opgaver inden for dette felt. Du bør med andre ord aldrig tøve med at kontakte vores revisor, hvis du mangler hjælp til professionel anpartsombytning samt omstrukturering af virksomhed.

Foretag aktieombytning i trygge hænder

Hos Din Revisor gør vi meget ud af, at du skal føle, at du er i trygge hænder. Derfor hjælper vi dig med at få gennemført en anpartsombytning, hvor der er styr på alle detaljerne. Vi sørger for, at der er styr på alle dokumenter, så du ikke bliver uhensigtsmæssigt beskattet af ombytningen. Vi sørger desuden for den nødvendige vurderingsberetning, som udarbejdes med høj nøjagtighed.​

Vi er med andre ord den rette sparringspartner, der samtidig kan hjælpe dig med at få gennemført den bedst mulige omstrukturering af virksomhed.

Vi går meget op i, at vores kunder altid er velinformeret omkring den pågældende opgave og de dertilhørende løsninger. Derfor sørger vi altid for at sparre og dele information både før, under og efter, at opgaven er løst. Således er vi sikre på et godt samarbejde for alle parter.

Moderne revisor i øjenhøjde med kunden

Vi er et moderne revisionsfirma, som har stor erfaring inden for blandt andet anpartsombytning og omstrukturering af virksomhed. Vi kan derfor varetage alle opgaver på disse områder.

Vi går meget op i at snakke med alle vores kunder i øjenhøjde, hvor der er plads og rum til god sparring mellem de forskellige parter. Her sørger vi desuden altid for at imødekomme de enkelte behov og ønsker bedst muligt.

Hos os er døren altid åben, og du bør derfor aldrig være tilbageholdende med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til en opgave i forbindelse med omstrukturering af virksomhed. Vi har kompetencerne til at hjælpe dig godt i mål.

Kontakt os for hjælp til omstrukturering af virksomhed

Har du spørgsmål til, hvordan en aktieombytning foregår, og ønsker du at høre nærmere, står vi klar med rådgivning og vejledning. Vi kan desuden være behjælpelige med en enten skattefri eller skattepligtig omstrukturering af virksomhed.

Uanset hvilke fremtidsplaner du har for dig og din virksomhed, står vi altid klar til bedst muligt at hjælpe med at realisere dine idéer.

Kontakt os på telefon 50 50 34 60 eller på e-mail mail@dinrevisor.net, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger til dig. Vi ser frem til at høre fra dig og til et godt samarbejde.​