Vi snakker med kunderne i øjenhøjde​

Vores dør er altid åben

Lokal virksomhed​​

Aktie/anpartsombytning

​Skal du have foretaget en aktie/anpartsombytning, har du brug for en revisor. 

Det er her, Din Revisor kommer ind i billedet. vi hører til i området omkring Varde, Esbjerg og Grindsted og kan hjælpe dig med at foretage en aktieombytning, uanset hvor i landet du befinder dig.

Vi har en masse erfaring indenfor at hjælpe kunder med at få foretaget en aktie- eller anpartsombytning i praksis. Det gælder både aktie/anpartsombytning med tilladelse og aktie/anpartsombytning uden tilladelse. Vi har de rette kompetencer til at hjælpe dig med at foretage en aktie/anpartsombytning.

En ombytning sker typisk når man har et datterselskab og ønsker at oprette et holdingselskab og kan også forekomme i forbindelse med en virksomhedsomdannelse.

 

Handel med aktier og anparter er som udgangspunkt skattepligtige, når der er en gevinst. Det kan dog lade sig gøre at foretage en skattefri ombytning, hvis nogle bestemte regler og betingelser er opfyldte.

Vi hjælper dig med de rette dokumenter og betingelser

​Vi hjælper dig med at få styr på alle formalia, så du ikke ender med at blive uhensigtsmæssigt beskattet af ombytningen. Vi sørger for den nødvendige vurderingsberetning, som udarbejdes med høj nøjagtighed.

Vi er den helt rette sparringspartner, der samtidig kan hjælpe dig med at få gennemført aktie/anpartsombytningen.

Få hjælp til aktie/anpartsombytning af kompetent revisorfirma

Hos Din Revisor gør vi meget ud af, at du skal føle at du er i trygge hænder, derfor kan vi hjælpe dig med at få gennemført en aktie/anpartsombytning, hvor der er styr på alle detaljerne. 

Har du spørgsmål til, hvordan det foregår og ønsker at høre nærmere, står vi klar med rådgivning og vejledning, du er velkommen til at kontakte os enten via tlf. eller e-mail.

Skattefri eller skattepligtig virksomhedsomdannelse​

Har du tanker om at omdanne din personlige virksomhed til et selskab, er vi hos Din Revisor den helt rigtige samarbejdspartner. Som registreret revisionselskab, kender vi til de forskellige metoder og betingelser forbundet hermed.

Virksomhedsomdannelser kan ske ved at bruge en skattefri eller skattepligtig fremgangsmåde, vi vil hjælpe dig med at finde frem til den fremgangsmåde der vil være mest fordelagtig for dig og din virksomhed og udover dette kan vi være behjælpelige med selve omdannelsen og alle formalia i forbindelse hermed. 

Ønsker du at høre mere om enten skattefri eller skattepligtig virksomhedsomdannelse, står vi klar til at tage en snak med dig og hjælpe dig med at tage det rette valg.

Skal vi hjælpe dig med en virksomhedsomdannelse, eller har du blot brug for kompetent rådgivning indenfor området, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere.

​Fusion/Spaltning

Hos Din Revisor har vi en bred vifte af erfaring og går du med tanker om at udføre en fusion eller spaltning af din virksomhed, kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med dette. 

Ønsker du at slå flere virksomheder sammen til en, eller måske at splitte en virksomhed til flere, kan vi hjælpe dig med at opnå det ønskede resultat. 

Ved en fusion eller en spaltning er det vigtigt at de forskellige betingelser og formalia er korrekt opfyldte, da man ellers kan ende med en fusion/spaltning som er ugyldig derfor kan vi kan være behjælpelige med processen, da du derved sikre dig at det bliver lavet korrekt.

Vi vil gerne høre mere om dine planer for virksomheden​

Uanset hvilke fremtidsplaner du har for dig og din virksomhed, står vi altid klar til bedst muligt at, hjælpe med at realisere dine tanker.

Ønsker du at høre mere angående spaltning, fusion, aktie/anpartsombytning eller virksomhedsomdanelse og mulighederne for netop din virksomhed, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon 50 50 34 60 eller på e-mail mail@dinrevisor.net