Vi snakker med kunderne i øjenhøjde​

Vores dør er altid åben

Lokal virksomhed​​

Omsætning

Hvad skal med som omsætning?

Omsætningen inkludere først og fremmest årets salg. Man skal dog også huske ved årsafslutningen at få alle tilgodehavender og igangværende arbejder med. Det vil sige, at det salg som man har sent en faktura på, men som man ikke har fået pengene for endnu, skal være medtaget som omsætning. Der skal også medtages det arbejde, som er udført, men som ikke er faktureret endnu. Det kunne være arbejde på en bygning, hvor man har udført en del af arbejdet, men stadig mangler noget. Selvom at man først fakturer når man er færdig med opgaven, så skal værdien af det udførte arbejde stadig medtages, der skal dog ikke afregnes moms af dette.

Hvad forventer revisor af materiale?

Ved regnskabsudarbejdelsen, skal revisor have adgang til virksomhedens fakturaer. Typisk skal der tages nogle stikprøver af omsætningen, der tages dog først stilling til hvilke fakturaer der udtages, når revisor gennemgår kontokortene.

Hvis virksomheden laver projekt regnskaber vil disse også have interesse for revisor. Ligeledes kan det være interessant med uddrag fra time/sags regnskab, arbejdssedler og lignende.​