Vi snakker med kunderne i øjenhøjde​

Vores dør er altid åben

Lokal virksomhed​​

Skattepligtig eller skattefri virksomhedsomdannelse​

​Har du tanker om at omdanne din personlige virksomhed til et selskab? Så er vi hos Din Revisor den helt rigtige samarbejdspartner. Som registreret revisionsselskab kender vi til de forskellige metoder og betingelser forbundet med skattefri virksomhedsomdannelse. Vi står til rådighed hos alle virksomheder i hele Danmark.

Virksomhedsomdannelser kan ske ved at bruge en skattefri eller skattepligtig fremgangsmåde. Vi vil hjælpe dig med at finde frem til den fremgangsmåde, der vil være mest fordelagtig for dig og din virksomhed. Udover dette kan vi være behjælpelige med selve omdannelsen og alle formalia i forbindelse hermed.

Vi har stor erfaring med skattefri virksomhedsomdannelse

Du kan være sikker på at være i helt trygge hænder, når du samarbejder med vores revisor. Vi har nemlig stor erfaring med skattepligtig eller skattefri virksomhedsomdannelse, hvorfor vi kan varetage alle opgaver på området. 

​Det kan være en smule kringlet at skulle foretage virksomhedsomdannelse, idet der er en masse betingelser, som skal overholdes. Derudover er der love om anskaffelsessum, indsendelse af skat og meget andet.

Vi sætter god tid af til at forstå dine ønsker og behov, hvorefter vi kommer med den mest fordelagtige løsning til en god pris.

Kontakt os for flere informationer

Hvis vi skal hjælpe dig med at foretage en skattefri virksomhedsomdannelse, så kontakt os gerne med det samme. Vi tager en snak om dine behov, og om hvorvidt du har ejendom, opsparet skat eller andet overskud.

Vi kan kontaktes på telefon 50 50 34 60 eller på e-mail mail@dinrevisor.net - og vender altid tilbage snarest muligt.