Vi snakker med kunderne i øjenhøjde​

Vores dør er altid åben

Lokal virksomhed​​

Skattepligtig eller skattefri virksomhedsomdannelse

Går du med tanker om at omdanne din personlige virksomhed til et selskab? Så er vi hos Din Revisor den helt rigtige samarbejdspartner. Som registreret revisionsselskab kender vi til de forskellige metoder og betingelser forbundet med skattefri virksomhedsomdannelse. Vi har base i Varde, men står til rådighed hos alle virksomheder i hele Danmark.

Virksomhedsomdannelser kan ske ved at bruge en skattefri eller skattepligtig fremgangsmåde. Vi vil hjælpe dig med at finde frem til den fremgangsmåde, der vil være mest fordelagtig for dig og din virksomhed. Udover dette kan vi være behjælpelige med selve omdannelsen og alle formalia i forbindelse hermed.

Vi klarer med andre ord både stort og småt, og du bør derfor aldrig tøve med at kontakte vores revisor for professionel hjælp. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi står derfor til rådighed hos mange forskellige typer af virksomheder i diverse brancher. Vores vigtigste mission er at sikre en professionel og succesfuld skattefri virksomhedsomdannelse hos dig.

Vi har stor erfaring med skattefri virksomhedsomdannelse

Du kan være sikker på at være i helt trygge hænder, når du samarbejder med vores revisor. Vi har nemlig stor erfaring med skattepligtig eller skattefri virksomhedsomdannelse, hvorfor vi kan varetage alle opgaver på området. Hvad enten du har brug for hjælp til alle opgaver i forbindelse med virksomhedsomdannelsen eller blot nogle enkelte, så har vi kompetencerne til at hjælpe dig godt i mål.

Det kan være en smule kringlet at skulle foretage virksomhedsomdannelse, idet der er en masse betingelser, som skal overholdes. Derudover er der love om anskaffelsessum, indsendelse af SKAT og meget andet. Vi har naturligvis fuldstændigt styr på alle gældende betingelser og regler på området, og derfor kan du trygt lade vores revisor hjælpe dig.

Vi sætter god tid af til at forstå dine ønsker og behov, hvorefter vi kommer med den mest fordelagtige løsning til dig – naturligvis altid til en så god pris som muligt.

Derfor skal du få professionel hjælp til omdannelse af firma

Loven om skattefri virksomhedsomdannelse stiller en række forskellige krav og betingelser ved omdannelsen af selskab skattefrit. Disse betingelser kan ikke fraviges, hvilket vil sige, at det er væsentligt, at hver og én overholdes. Hvis nogen af betingelserne mangler at blive opfyldt, medfører det, at omdannelsen af selskab i stedet anses som værende skattepligtig. Som konsekvens heraf kommer de udskudte og latente skatter til betaling.

I langt de fleste tilfælde kan det med andre ord godt betale sig at få professionel hjælp til at udføre skattefri virksomhedsomdannelse, hvis du vil være sikker på, at tingene bliver gjort korrekt. Du kan stole på, at vores dygtige revisor altid har styr på alle gældende krav og betingelser inden for faget. Derfor er vi en oplagt samarbejdspartner at kontakte, hvis du mangler hjælp inden for området.

Vi varetager naturligvis også mange andre revisoropgaver, hvor vi kan løse alt fra de simple til de mere komplekse opgaver.​

Lokal og moderne revisor i øjenhøjde med dig

Hos Din Revisor vil du blive mødt af en lokal og moderne revisor, som snakker med dig i øjenhøjde. Vi går meget op i, at alle vores kunder skal få det størst mulige udbytte ved at samarbejde med os. 

Vi er klar over, at der findes mange svære ord, beregninger og lignende inden for feltet, og derfor sørger vi altid for at tage det ned til et sted, hvor du kan være med på lige fod med os.

Hos os er døren altid åben. Vi står med andre ord klar til at hjælpe enhver virksomhed med skattefri virksomhedsomdannelse. Du kan være sikker på, at vores dygtige revisorer altid kigger professionelt på opgaven og finder den mest fordelagtige løsning til dig.

Vi anvender forskellige nye systemer i vores arbejde, da det er med til at effektivisere og optimere processerne omkring løsning af opgaven. Vi bruger blandt andet Revibot, som er et system, vi selv har udviklet. Dette sælger vi også til andre revisorer.

Kompetent rådgivning om skattefri virksomhedsomdannelse

Når du samarbejder med Din Revisor, kan du altid få kompetent rådgivning og vejledning vedrørende den pågældende opgave. Vi står altid klar til at besvare både store og små spørgsmål både før, under og efter, at vi har løst selve opgaven. Hvis du er på udkig efter en professionel sparringspartner, er vi med andre ord et ideelt valg.

Vi samler på glade og tilfredse kunder, og derfor sørger vi altid for at sætte kundens individuelle behov og ønsker i centrum i vores arbejde. Vores erfaring har nemlig lært os, at det er en vigtig forudsætning for et godt og solidt samarbejde.

Derudover går vi meget op i at overholde alle vores aftaler. Du kan således være sikker på, at vi ikke overstiger det aftalte budget, og at vi altid kommer på det aftalte tidspunkt. Vi er en fleksibel samarbejdspartner, som forsøger at indrette os efter dine ønsker bedst muligt. Det betyder, at vi kan afholde møder og løse dine opgaver, når det passer dig bedst muligt.

Har du spørgsmål til skattefri virksomhedsomdannelse?

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores dygtige revisor kan tilbyde? Eller har du spørgsmål til skattefri virksomhedsomdannelse? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. 

Vi står altid klar til at tage en snak om dine behov, og om hvorvidt du har ejendom, opsparet SKAT eller andet overskud. Hos os kan du være sikker på altid at få den bedst mulige løsning.

Vi kan kontaktes på telefon 50 50 34 60 eller på e-mail mail@dinrevisor.net. Vi vender altid tilbage snarest muligt med svar på dine spørgsmål og et godt tilbud til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig godt i mål med din opgave.​