Vi snakker med kunderne i øjenhøjde​

Vores dør er altid åben

Lokal virksomhed​​

Spaltning af selskab hjælper vi gerne med​

​Går du med tanker om at udføre en fusion eller spaltning af din virksomhed? Så kan du med fordel kontakte Din Revisor. Vi har en stor erfaring på området og kan derfor være behjælpelige med mange forskellige opgaver. Vi hjælper med fusion af selskaber hos alle kunder over hele Danmark.

Ønsker du at slå flere virksomheder sammen til en, eller måske at splitte en virksomhed til flere, kan vi hjælpe dig med at opnå det ønskede resultat. Vi er registreret revisor og er derfor i stand til at guide og vejlede omkring lige dét, der er relevant for den pågældende kunde.

Fusion af selskaber har vi brede kompetencer inden for

Ved en fusion af selskaber eller en spaltning af selskab er det vigtigt, at de forskellige betingelser og formalia er korrekt opfyldte, da man ellers kan ende med en fusion/spaltning, som er ugyldig. Derfor kan vi kan være behjælpelige med processen, da du derved sikrer dig, at det bliver lavet korrekt.

Du bør med andre ord ikke tøve med at kontakte vores revisor, hvis du mangler hjælp til en opgave i forbindelse med spaltning af selskab. Vi snakker med vores kunder i øjenhøjde og sætter altid god tid af til hver kunde, hvor vi imødekommer de individuelle behov.

Kontakt os for flere informationer om spaltning af selskab

Ønsker du at modtage flere informationer om, hvordan vi kan hjælpe med fusion af selskaber, så kontakt os gerne med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 50 50 34 60 eller på e-mail mail@dinrevisor.net - du hører fra os hurtigst muligt. 

​​