REVISOR I LYNGBY, GENTOFTE, HELLERUP ELLER OMEGN

Professionel revisor i øjenhøjde

Leder du efter en revisor i Gentofte, Lyngby, Hellerup eller omegn til din virksomhed?

Så er du kommet til det rette sted. Hos DinRevisor Lyngby finder du en registreret revisor med 50 års erfaring og brede kompetencer.

Hos os kan du enten få hjælp til en enkel opgave, eller du kan få en komplet økonomisk opgavehåndtering. Uanset hvad du vælger, kan du dog være sikker på at få en grundig og kompetent service, når du vælger os.


Vi har en bred kundeportefølje, der blandt andet dækker over en lang række mellemstore virksomheder i mange forskellige brancher med mange ansatte. Vores store indsigt i forskellige brancher gør os i stand til at hjælpe lige netop din virksomhed til at opnå en sund økonomi uanset størrelsen.


Vi kan rådgive dig, hvad enten din virksomhed er nyetableret, eller den har eksisteret i mange år og har en række ansatte.

Vi hjælper både små og mellemstore virksomheder med en bred vifte af finansielle opgaver som for eksempel:

Revison
Udvidet gennemgang
Bogføring
Årsregnskab
Skatterådgivning
Skal du bruge en revisor?
Bliv ringet op
Giv samtykke til at DinRevisor Lyngby må kontakte dig.
Tak for din henvendelse, vi vender tilbage hurtigts muligt.
Revison
Revision er helt overordnet en gennemgang af din virksomheds regnskaber. Formålet med Revision er, at foretage en uvildig kontrol og gennemgang af regnskabet. Visse selskabsformer er i udgangspunktet underlaget en revisionspligt, herunder A/S og ApS - der kan dog være undtagelser. Vi sikrer altid en høj kvalitet, og er fokuserede på at revision skal skabe værdi.
Udvidet gennemgang
Udvidet gennemgang er, som ordet siger, en udvidet gennemgang af årsregnskabet. Udvidet gennemgang kan i nogle tilfælde være et godt alternativ til Revision for de virksomheder i Klasse B, som ikke overskrider beløbsgrænserne. Hvis du er i tvivl om Udvidet gennemgang er et muligt alternativ for dig og din virksomhed, så tag endelig kontakt til os.
Regnskab
Har du styr på det lovpligtige årsregnskab? Foruden at være et væsentligt styringsværktøj er årsregnskabet også lovpligtigt. Vi hjælper virksomheder i alle størrelser med alt inden for regnskab, revision og bogføring, så kontakt os hvis du have hjælp eller savner sparring til årsregnskab eller bogføring.
Nyheder

Pressemeddelelse januar 2024

Revidata Registrerede Revisorer A/S bliver en del af en ny revisoralliance mellem seks lokale revisionskontorer i Danmark, som har valgt at forene deres ekspertise og ressourcer i et nyt og stærkt samarbejde under navnet DinRevisor. Dette initiativ har til formål at bevare den lokale forankring samtidig med at give de lokale revisionskontorer adgang til en bredere vifte af faglighed og muligheder for gensidig sparring på tværs af kontorerne.

 

Revidata Registrerede Revisorer A/S ændrer fra årsskiftet navn til DinRevisor Lyngby A/S, og indgår fremover i en ny alliance mellem seks revisionskontorer i Danmark, der skal styrke de lokale revisorer. ”Som navnet antyder, ønsker vi at understrege vigtigheden af at være et lokalt revisionskontor med alle de fordele, det indebærer. Lokale revisionskontorer har en unik forståelse for deres kunders behov og lokalsamfundet, hvilket giver os mulighed for at yde en mere personlig og skræddersyet service”, forklarer Michel Mandrup, registreret revisor og direktør hos DinRevisor Lyngby. "Vi er begejstrede for at være en del af DinRevisor samarbejdet. Dette skridt forener vores lokale styrker med kompetencer fra andre steder i landet, og styrker vores faglighed og fleksibilitet."

 

Styrket faglighed og lokal tilknytning

Samarbejdet i DinRevisor gør det muligt for DinRevisor Lyngby at bevare sin lokale tilknytning og samtidig drage fordel af en bredere faglig base. Som et lokalt revisionskontor sætter DinRevisor Lyngby altid kunden i fokus og leverer skræddersyede løsninger baseret på den personlige og nære relation til kunden. Dette samarbejde skal derfor være med til at give vores kunder en styrket faglighed i fremtiden.

"Vi vil fortsat være til stede med de samme velkendte ansigter og dedikation til vores kunder. Som en del af DinRevisor samarbejdet kan vi dog nu trække på viden og erfaring fra revisorer landet over", udtaler Michel Mandrup, som understreger, at tilgangen til dette samarbejde bygger på de værdier og den ekspertise som Revidata har repræsenteret de sidste 50 år.

DinRevisor er en alliance mellem DinRevisor Lyngby og fem andre lokale revisionskontorer i Frederiksberg, København, Odense, Varde og Bornholm.

 

For mere information og pressekontakt, kontakt venligst:

Michel Mandrup

Direktør

DinRevisor Lyngby