Svaneke - SIK

Svaneke Revision – Din Revisor Bornholm støtter den lokale idrætsklub i Svaneke - SIK. I 2023 fik U17 drenge nyt spilletøj sponsoreret af revisionskontoret.

Foreningen fremmer interessen om idræt for at skabe fællesskab om sund og trivsel. Som en aktiv i revisor i lokalsamfundet støtter vi derfor den gode sag.

Glostrup Basket

Frederiksberg sponsorer Glostrup Basket.

Glostrup Basket er en lokal klub med fokus på børn, unge og godt samvær.

Growing Trees Network

I et samarbejde mellem Growing Trees Network, en lokal lodsejer og Varde Kommune, er der etableret en biodiversitetsskov i Outrup.
Hos DinRevisor glædes vi over sådant et fremragende initiativ, og når det samtidig er i vores lokalmiljø, så støtter vi naturligvis gerne op om det.
DinRevisor har derfor doneret 1.000 træer til Outrup Biodiversitetsskov.

Sport ’n’ Charity

Svaneke Revision er med til ændre fremtiden for kræftramte børn i danmark

VARDE IF - Herre fodbold i Varde

Varde IF Herre fodbold er vardes lokale fodboldklub for voksne.

Team Rynkeby Bornholm

På Bornholm støtter vi de sejere ryttere på Team Rynkeby.

Team Rynkeby Bornholm er det lokale hold på Bornholm, som samler kvinder og mænd i alle aldre om en fælles mission om at gøre noget godt for sig selv, mens de gør noget godt for andre.

Team Rynkeby er et cykelhold med højt humør, stærke ben og en brændende lyst til at gøre en forskel for børn med kritiske sygdomme.

Region Varde Elitesport

Region Varde Elitesport og Outrup Speedway Klub er en motorcykel speedwayklub sydvest for Outrup i Varde Kommune, som konkurrerer i speedwayligaen. Holdet har vundet speedwayliga-titlen fem gange.